top of page

Winter retreat.

05 TOT 09 FEBRUARI 2024

Dit winter retreat is volledig uitverkocht. 

De eerst volgende retreat gaat door in de zomer van 2024 in Italië. Alle beschikbare informatie vind je HIER.

IMG_1353 2.heic

Vervullende relaties vanuit
een diepe verbinding met jezelf .

Enkel door de verbinding met jeZelf te her-ontdekken, kunnen je relaties veranderen.

 

Relaties dragen een enorm groeipotentieel in zich. Ze spiegelen je je onbewuste overtuigingen en maken het mogelijk deze te overstijgen.

 

In deze winter-midweek ontdek je welk innerlijk werk er nodig is om een diepe verbinding met jezelf en de mensen in je leven weer ten volle te voelen.  Of het nu over een romantische relatie gaat of over de relatie met je familie, je collega’s of je vrienden…

 

Wanneer je vanuit (zelf)-liefde, -waarde en -respect verbindt onstaat er ruimte voor groei en evolutie. Dan maakt angst, teleurstelling en frustratie ruimte voor onvoorwaardelijke liefde, vervulling en vrijheid.

Katleen.JPG

Eindelijk (!) begin ik terug een beetje te voelen, mede door de openhartigheid van de anderen en dankzij de meditaties. En eindelijk (!) heb ik terug meer energie en niet het gevoel dat het verleden me belemmert. Ik heb zo veel goesting om de zaken aan te pakken, om mijn leven weer op orde te krijgen en me beter te voelen dan ik ooit gedaan heb.

Wat een ongelooflijke opluchting om eindelijk een verklaring te krijgen voor de dingen waar ik zo lang mee worstelde. Anne legt dit heel goed uit en verwoordt het verstaanbaar, zonder doekjes om te winden. 
Hier heb ik heel mijn leven op gewacht!

Katleen Van Praet

IMG_3739 4.heic

Ik ben nog nooit zo aanwezig en helder geweest.
Ik ben heel blij dat ik me voel groeien in het voelen.

Meer en meer ervaar ik de connectie met mijn ziel waardoor ik helderder zie wat ik in de wereld te zetten heb. Ik zie dat het klopt en dat geeft veel vertrouwen.

Liesbet Grupping | Founder Violet Art Space 

Praktisch.

IMG_1224.HEIC

De eerst volgende midweek gaat door van maandag namiddag 05 tot vrijdag voormiddag 09 februari 2024 in Ferme de la Hé in Houffalize. Tijdens deze midweek leer je jezelf in de diepte kennen. Dit doen we aan de hand van interactieve lezingen, meditaties, bewustzijns-oefeningen en SoulOxygen. Je krijgt alle essentiële inzichten en tools die je nodig hebt om de verbinding met jezelf weer te voelen en van daaruit vervullende relaties aan te gaan. We werken in een kleine groep van maximum 12 personen. Er is dus voldoende ruimte om persoonlijke processen te delen en vragen te stellen.

Dagplanning: 

07:45 - Thee

08:00 - SoulOxygen sessie (breathwork)

09:00 - Ontbijt

10:45 - Interactieve lezing + Meditatie 

13:00 - Lunch + pauze

16:15 - Vieruurtje + Interactieve lezing 

19:00 - avondmaal 

20:30 - avond meditatie

Deze dagplanning is indicatief. Afhankelijk van het weer zullen er ook wandel-meditaties ingepland worden. Ook tijdens de pauzes kan je genieten van de prachtige, rustige omgeving in volle natuur. 

De prijs van deze intensieve training is 1190€ excl. BTW

(Inclusief verblijf, maaltijden & begeleiding)

Ga je graag mee? Contacteer me dan via onderstaand contactformulier:

Locatie:

Ferme de la Hé
Hardigny 29
6600 Hardigny, België

Dit winter retreat is volledig uitverkocht. 

De eerst volgende retreat gaat door in de zomer van 2024 in Italië. Alle beschikbare informatie vind je HIER.

Bedankt voor je bericht, ik kom gauw bij je terug.

Fotogalerij

bottom of page