top of page
_1027761 kopiëren_edited.jpg

Ik ben Anne.
Aangenaam!

Een stoel?  Een bloem?  Rood? 

Ziet iedereen alles hetzelfde? 

Hoe komt het dat we hier zijn? 

En waarom doen volwassenen zo raar?

 

Het is maar een kleine greep uit de vragen die ik me als kind stelde.

Thuis hadden we een smalle gang. Ik deed niets liever dan langs de muren naar de zoldering te klauteren om vandaar de wereld te observeren.

Ik ben blijven observeren. Ik ben blijven zoeken naar het antwoord op mijn vragen.

Eerst als kinesiste. In mijn praktijk ervaarde ik dat bijvoorbeeld een pijnlijke of een geblokkeerde schouder signalen van het lichaam waren. Ik zag dat spanning, stress, pijn en ziekte soms rechtstreeks met elkaar in verbinding stonden.

Dat fascineerde me. Ik wou er meer over weten. Ik las boeken, bekeek video’s, volgde workshops en tal van diepgaande opleidingen. Van relaxatietherapie tot shiatsutherapeut, van universal Tao tot 4dimensioneel bodywork en allerhande meditatietechnieken. 

Ik had tal van wijze leermeesters waaronder: Mantack Chia, Dirk Oellibrandt, Rentao, Bruce Lipton, Gregg Braden, Dr. Sue Morter, Dr.Joe Dispenza, Abraham Hicks en de vele mensen die op mijn pad kwamen.

Een levenslange zoektocht.

Intussen leerde ik ook van het leven zelf. Van mijn partner. Van mijn kinderen. Van mijn vrienden en klanten. Van de wereld. We trokken een jaar met de rugzak de wereld rond. Ik ontdekte steeds opnieuw die diepere relatie tussen het fysieke, het emotionele, het mentale en het spirituele.

Mijn levenslange zoektocht bracht me steeds meer ruimte, diepgang, balans, vreugde en geluk. En die ervaring wil ik vandaag graag delen en doorgeven.

 

Ik word blij als iemand begrijpt waarom datzelfde gevoel in de weg blijft staan. Het ontroert me als mensen ervoor kiezen om verantwoordelijkheid te nemen voor wat ze voelen. Het raakt me als oude overtuigingen en gewoontes overstegen worden. En als mensen bewust de leiding over hun leven in eigen handen nemen.

Stress is ‘in’. Druk-druk-druk is een standaard antwoord op de vraag hoe het gaat. Mensen ervaren constant druk terwijl ze eigenlijk verlangen naar rust. Er moét zoveel. En… we wijten dat vaak aan wat er buiten onszelf gebeurt. Het lijkt wel alsof we er zelf geen invloed op hebben.

Maar dat klopt niet.

Iedereen kan de leiding nemen over zijn leven. Iedereen kan gelukkig zijn. Iedereen kan de taal van bewustzijn leren. 

De sleutel, die heb jij.

Hoe meer mensen dit ervaren en delen, hoe beter de wereld en onze toekomst er zal uitzien.

Daar doe ik het voor.

Ik kijk er alvast naar uit jou te ontmoeten.

Liefs,

Anne

Waarom ik je graag ontmoet.

IMG_3621 2.HEIC
bottom of page