top of page

Intensieve individuele sessies

L1028660 kopiëren_edited.jpg

Find your next level.

INDIVIDUELE 4-DAAGSE TRAINING IN ITALIË

 

Op een berg in Umbrië. Tussen de olijfbomen.

Gedragen door de puurheid van de natuur en de stilte van de plek. Daar wil ik je heel graag ontmoeten.

Jou begeleiden om te voelen wie jij bent, om te begrijpen wat er speelt in je leven. Om dat wat met de paplepel ingegeven is terug te brengen tot jouw pure zijn. Om je automatische piloot af te zetten, zodat het stil wordt in je hoofd.

 

Jouw grenzen verleggen, uitbreken, face to face met jezelf.

Bewust worden van de diepte van je zijn.
Moed voelen om authentiek te zijn!
Helder worden.
Je vreugde beleven.
Beyond belief!
Onbeschrijfelijke verbinding in jezelf.
Puur en vrij!

Foto Bjorn_.jpg

Na meer dan 20jaar persoonlijke ontwikkeling, echt mijn waarheid voelen. De 4 daagse intensieve personal training en meditatie in voelen diep in mezelf, los van welke interpretatie dan ook heeft mij in een diepe staat van (wel)zijn laten landen in mezelf, mijn waarheid.

Dankbaar om vanuit het voelen in alle lagen van mijn fysiek en energie lichaam enorme ruimte en vrijheid te ervaren. Ik ben me sterk bewust geworden van de energie vanuit mijn oorsprong tot alle hoeken van het universum.

Niet het weten maar het voelen brengt me in heel andere en steeds diepere dimensies van liefde schoonheid kracht en levensenergie. Ik hoef niks te doen dan enkel te voelen en ruimte te maken, te ademen. De universele zelfliefde stroomt dan vanzelf via mijn hele zijn mijn tempel binnen. Alle gedachten en pijn die gevoeld worden zijn ok, door deze te omarmen ipv weg te willen werken kan deze uit het niks vanuit gewoon zijn oplossen in de ruimte die ervoor gemaakt wordt.

Heel dankbaar voor deze unieke ervaring, op het juiste moment in de warmte van de schoot van een klein valleitje in Umbrië onder de eeuwenoude zomereiken. 

Dankje wel Anne voor de begeleiding in het voelen, I can feel and live it.

Bjorn Van Haver | C.E.O. Elugie

73f622f2-fb0e-47d4-be46-de6f92dc7b93.JPG

Heel mijn lijf, alles in mij gaf aan dat het tijd was stil te staan. Ik had gekozen dat het ok was om te voelen maar ik werd zo overspoeld dat ik er meer mee mocht. Ik nam de tijd om voor de eerste keer echt te luisteren naar al de signalen…

Vanuit een groot verlangen naar vrijheid, een prangende vraag naar het terug willen voelen van mijn grondstroom kwam Anne haar 4-daagse traject in Italië op mijn pad.

Ik vond het spannend en begon te twijfelen ‘kan ik dit wel, heb ik hier nu voldoende energie voor,…’. Vanuit mijn kwetsbaarheid kwam mijn kracht om mij over te geven en vertrouwen dat het moment daar was. Er was alle ruimte om aan te komen en te zijn, daar, bij jezelf…zo konden we er helemaal in duiken. Alle stukjes die opkwamen mochten bekeken, gevoeld, erkend worden. Met volle aandacht kreeg alles zijn juiste plaats, orde en kwam er overzicht waardoor alles leek samen te vallen als een puzzel.Er stroomde een natuurlijke richting, focus waarbij Anne volgde wat zich aandiende. Dit maakte dat het echt werkte en op mijn maat bewoog. Alles vertrok en werd teruggebracht bij mezelf hierbij werd een grote onafhankelijkheid aangesproken die in je leeft.

 

Dit alles zorgzaam ondersteund en begeleid maar vanuit je eigen verantwoordelijkheid.

Zo werd het een volledig en logisch proces waarin begrijpen, voelen, ontspannen, in beweging zetten maakte dat alles zich mocht integreren in heel mijn zijn. Ik mocht ervaren hoe ik dieper kon ontspannen en zakken en er terug energie vrij kwam. Vanuit de rust kunnen de dingen weer helder worden. Vanuit het eren van al wat gevoeld diende te worden kwam er weer ruimte voor inspireren, mogelijkheid voor creëren en fantaseren. Hoe vertrouwen en veiligheid bij jezelf je basis geeft om in het leven te staan en afstand te nemen waar nodig.

Er speelde een grote onrust en chaos bij me. Doorheen de 4daagse kon ik zien, echt vatten hoe oude patronen, overtuigingen me jaren ‘beschermd’ hebben. En hoe daarvan loskomen eerst verwarring geeft maar zorgt voor een bevrijding wanneer je deze steeds sneller gaat (h)erkennen. Ik kan mijn proces zien en er dankbaar voor zijn. Ik voel zin om mijn weg te gaan zonder beperkingen, steeds in mogelijkheid om te kiezen, geleid door mijn intuïtie. 

Ik neem graag mee op mijn pad en laat achter al wat ik niet meer nodig heb…:

Dat ik niet verwacht van de brandnetelsoep dat ze me zuiveren zal…
Dat het alle dagen zondag mag zijn…
It’s ok to be ok…
Het hoeft niet pijn te doen…
Tijd is relatief…
Je lijf weet wat het moet doen…
Hoe het soms maar dat is…
Het kan een spel worden als je je eigen spelregels leert kennen…
Dat de zon er altijd is…
Niets is wat het lijkt…
Alles mag smelten wanneer je ondergesneeuwd lijkt…

Dankbaar en vol uitdagingen ga ik tegemoet.

Veel liefs, Tine

4e6d41d2-4016-4bb3-a5a4-2f99b5444c02.JPG

Beste Anne, 

 

Tijdens deze Vierdaagse ben je samen met me in mijn persoonlijk proces gedoken. Via mijn persoonlijke verhalen, mijn vragen, mijn gedachten kon jij me verfrissende antwoorden, inzichten, nieuwe denkpatronen aanreiken. 

 

Je spreekt over de taal van bewustzijn. Deze taal hanteer je met veel liefde. Je leert me voelen, nadenken, neutraal zijn in de dingen die ik meemaak. Je leert me loskomen van oude beperkte denkpatronen, hoe je de juiste keuzes maakt. 

 

Alle ervaringen, dingen die gebeuren zijn groei- en leerkansen. Je schetst, je spreekt, we wandelen, we mediteren, zowel lichaam, geest in ziel komen aan de beurt. Een waar transformatieproces, op mijn eigen tempo, dat resulteert in je beter voelen, je veilig voelen en vooral groei- en leer momentum In het leven positief tegemoet gaan. 

 

De professionele aanpak Van Anne, de warme gedragenheid erbij. De goede keuken van Bert, de prachtige huisvesting, locatie op de bergtop, de uitnodigende sfeer om jezelf te zijn, draagt bij aan het ganse project. De thema 's van bewustzijn, bewust leven, een verrijking voor je persoonlijke groei. In vertrouwen, in veiligheid en met mooie inzichten sluit je deze intense training met dank af. 

 

Anne weet precies hoe ze samen met je dit intense proces aangaat. Het maakt je unieke zijn, je toekomstperspectief en je doel in je leven een prachtig gegeven. Een proces intens en warm, iedereen aan te bevelen! 

 

Dank Anne en Bert, jullie spreken en doorleven de taal van bewustzijn. 

Karin Hamaekers

Boek jouw 4-daagse! 

Ben jij klaar voor jouw next level? 

Ik bespreek heel graag de mogelijkheden met je! 

Contacteer me via het formulier en ik kom gauw bij je terug.

 

Investering: 2100 € excl. BTW. 

Inclusief verblijf in Lombo, maaltijden en diepgaande individuele begeleiding. 

Bedankt voor je bericht, ik kom gauw bij je terug.

bottom of page