top of page

Live your Soul's mission.

THE MASTERCLASS

_1028108 kopiëren auto.jpg

Je verlangt naar een gelukkig, gezond en vervullend leven. Je hebt dromen die je wil waarmaken. Je wil meer tijd voor jezelf, meer balans in je leven, vervullende diepgaande relaties, zinvol werk en financiële vrijheid. 


 Je verlangt naar een stromend leven waarin je volledig jezelf kan zijn. Een leven dat écht bij je past. Een leven dat het jouwe is. 


Toch is er iets dat je tegenhoudt. Je lijkt op de een of de andere manier vast te zitten in je huidige situatie. Het maakte je onrustig, je put je uit of geeft het op.

 

Wat je huidige situatie ook is, je voelt diep van binnen dat er iets niet klopt, dat er meer mogelijk is...

Bevrijd de kracht van je Ziel
& leef je missie.

Het potentieel dat je voelt is écht!

De meest krachtige manier om te groeien en je te bevrijden is een shift in je persoonlijke perceptie. 

Een shift waarin je bewust wordt dat het leven geen strijd is maar dat het quantumveld van bewustzijn voor jou werkt. 

Een shift waarin jij je emotie niet meer onderdrukt maar aanvoelt dat je emotie je gids is. 

Een shift waarin je je verwachtingen loskoppelt van de anderen en zelf weer aan het stuur van je leven komt te zitten. 

Wanneer je deze shift in bewustzijn maakt, dan zal de kloof die tussen de mogelijkheden die je voelt en je huidige situatie vanzelf dichten. 

Je relaties zullen je werkelijke waarde weerspiegelen. Je trekt de middelen aan die je nodig hebt om het leven te creëren waar je naar verlangt. Je missie ontluikt. Je floreert en inspireert de mensen om je heen. 

Lore rond.png

"Ik voel oneindig veel levensvreugde, vrijheid en liefde.

Dankjewel uit het diepste van mijn hart.

 

ik ben na een tocht van 45 jaar zachtjes aan het landen in mezelf

& dat is het schoonste dat ik al in mijn leven heb meegemaakt.

LORE ABRAHAMS | DEELNEEMSTER MASTERCLASS '23

ANA 22 MC Inge Denayer_edited.jpg

"Ik kan nu zien dat het leven dat ik leefde niet van mij was; dat ik werd geleefd door patronen die niet van mij waren. Ik wist niet beter. Terwijl er onbewust toch een drang was om het kleine vlammetje dat ik in mezelf voelde te laten opflakkeren tot een gigantisch vuur!"

"Ik weet nu dat het doel van ons leven is om vreugdevol te zijn, 
dat ik mijn passies mag leven."

 

INGE DENAYER | Weer een IDee

IMG_1735.HEIC

Curriculum:


Module 1:
De blauwdruk van je Ziel. 


Module 2:
Unlock the power of the universe.

 

De blauwdruk van je Ziel is het unieke ontwerp waarmee je bent gekomen. In je blauwdruk staat geschreven wat je in dit leven komt bijdragen, wat jouw unieke Zielsmissie is. Wanneer je deze blauwdruk leeft, dan leef je vanuit je natuurlijke kracht.  

Een leven waarin je thuiskomt bij jezelf,

Een leven waarin je volledig jezelf kan zijn. 

Een leven dat écht bij je past. 

 

In deze module ontdek je hoe je in contact kan komen met wat er diep in jou geleefd wil worden. Zodat jij de blauwdruk van je Ziel kan manifesteren vanuit je natuurlijke flow.

 

In deze module leer je hoe het universum werkt. Het universum wil groei en expansie. Zodra jij mee in expansie gaat, leef je in flow. Dan stroomt het leven door je. Het Universum staat aan jouw kant en werkt continu voor jou zodat jij jouw unieke missie kan realiseren. Het wil je herinneren aan wie jij werkelijk bent en wat je hier in dit leven komt doen. 

 

Om deze natuurlijke kracht te bevrijden zijn er een aantal cruciale shifts in perceptie nodig. Wanneer je deze maakt zal je niet langer worstelen met het leven, dan bewandel je jouw unieke levenspad met het universum als bondgenoot.

Wat komt er aan bod? - Je missie leven: Wat is dat? - De roadmap naar je blauwdruk, je Zielen missie. - Introductie in de 4 lichamen (Fysiek, subtiel, causaal, groot causaal) - De shift die je volle potentieel bevrijdt. - De kracht van je verlangens. - Intentie & groeps-commitments

Wat komt er aan bod? - Het vriendelijke universum. - De 5 shifts die ervoor zorgen dat het universum vóór je werkt. - Ontspanning, overgave en vibratie. - Het gidsing systeem van je Ziel. - De functie van je emoties. - Loskomen van weerstand.Module 3:
Een diepgaande shift in identiteit.

 

Het 'zelf' heeft twee dimensies: het zelf met de kleine z en het Zelf met de grote Z. Ons lagere zelf is het ego-zelf dat ons in staat stelt om in het fysieke lichaam in een fysieke wereld te zijn. Ons Hoger Zelf is wie we werkelijk zijn wanneer we alle overtuigingen, beperkingen en illusies overstijgen.

 

Zolang we geïdentificeerd zijn met ons lager zelf leven we in tekort, beperking, verwarring en strijd. Wanneer we echter loskomen van dit beperkte zelfbeeld, krijgen we toegang tot de innerlijke leiding van ons Zelf met de grote Z. 

 

In deze module maak je deze diepgaande shift in identiteit waardoor je volle potentieel bevrijd wordt & jij kan worden wie je werkelijk bent. 

Wat komt er aan bod? - Verdieping van de 4 lichamen. - Van angst en tekort naar onvoorwaardelijke liefde en éénheid. - Interpretaties en meningen. - Je staat van zijn, je vibratie & Onvoorwaardelijke liefde. - Duurzame ruimte, rust en ontspanning. - De poorten naar vreugde, vrijheid en vervulling. - Onwrikbare Zelf-waarde, -liefde, -vertrouwen en -respect. - De gidsing van je Ziel.Module 4:
Zelfkennis, het begin van alle wijsheid. 

 

Wanneer je begrijpt hoe je fysieke lichaam, je emoties, je gedachten en je diepste zijn samenwerken verandert alles. De structuur van je aangeleerde zelf, je ego, leren kennen en jezelf bevrijden van deze beperkende mechanismen is een must voor een vrij leven. 

 

Door te kijken, te observeren, te mediteren en diep te ademen kom je dichter bij jeZelf. Zo ontstaat er ruimte, échte ruimte. Er komt meer afstand van wat er speelt waardoor je anders kan omgaan met de situaties die er zijn. Je voelt een onwrikbare stevigheid diep in jeZelf. 

 

 Je geeft je kracht niet meer aan de buitenwereld. Je geeft de anderen de macht niet meer over jouw voelen maar pakt je volledige Zijn zelf in handen. Zo kan je het pad van vreugde volgen. Jouw unieke levenspad dat je zal leiden naar telkens meer puurheid, wijsheid en helderheid.

 

Wat komt er aan bod? - Levensscan: De wereld als spiegel. - De structuur van het ego. - De structuur van een overtuiging. - Familie patronen en het innerlijke kind. - Loskomen van oordeel op jezelf en anderen. - Zelf-heling & de kracht van oplijning. - De 7 lagen van bewustzijn/energiecentra.. - De creatie cyclus naar je grootste potentieel. - Vergeving & zelf-vergeving. - Acceptatie & appreciatie. - Een contract met je ego. - Getting out of your own way.Module 5:
Ontdek jouw unieke missie. 

 

In deze module ontdek jij jouw unieke missie. Je geeft je over aan je hoger Zijn zodat je Bron en je missie kunnen doorkomen. Je opent je hart en laat je diepste zijn door je spreken. Je geeft de leiding aan je Ziel. Je herontdekt je relatie met de intelligentie van het leven en ontwikkelt een onwrikbaar vertrouwen in jezelf en het leven.   Module 6:
Soul commitments

 

Je verlangens dragen je grootste potentieel in zich. Om deze verlangens en dit potentieel te manifesteren is er zowel overgave als commitment nodig. In deze module ontdek je hoe co-creatie werkt. Je maakt het commitment naar het leven van je missie toe, je weet waarvoor je staat en neemt geïnspireerde actie. Actie met de grote A!

Wat komt er aan bod? - De rode draad in je leven Je ontdekt jouw unieke missie - De kracht van je blauwdruk - Voelen met de grote V - Openen van de diepte van je hart, aanwezig zijn in liefde - Diep weten - De weg verder vrijmaken

Wat komt er aan bod? - Co-creatie met het universum - Verlangens met de grote V - Verantwoordelijkheid met de grote V - Overgave & Geïnspireerde actie - Helderheid, intenties en commitmentModule 7:
Manifestatie, een shift in vibratie. 

 

Om te creëren wat je wil, moet je je vibratie zodanig verschuiven dat je een signaal uitzendt dat qua vibratie compatibel is met dat van je verlangen. In deze module leer je manifesteren. Je shift bewust je vibratie van je oude identiteit naar je nieuwe identiteit. Je wordt de persoon die je droomleven leeft en opent jezelf voor een nieuw leven. Dit is het leven waarvoor jij geboren bent, waarvoor jouw Ziel naar de aarde gekomen is. Dit is het leven dat jou gelukkig maakt. 

 

Wat komt er aan bod? - Je leert manifesteren - Authentieke creatiekracht - Onvoorwaardelijkle liefde - Natuurlijke flow - Zelfvertrouwen - ReceptiviteitModule 8: Leef je volle potentieel,
Leef je missie, leef je kracht.

 

Hoe meer je jeZelf wordt, hoe krachtiger je je voelt. Je leeft je missie nu moeiteloos. Je leeft in wijsheid, puurheid en helderheid. Je bewandelt jouw unieke levenspad, helemaal op jouw manier. Je ervaart steeds meer vreugde, vrijheid en vervulling.  Je begrijpt de gidsing van je Ziel, je voelt je gedragen door de wereld en verbonden met alles wat is. 

 

Je floreert en je inspireert anderen om hetzelfde te doen. Of je een coach bent, een trainer, psycholoog, ouder, leraar of wat dan ook, de masterclass zal niet enkel jou helpen maar ook iedereen die je tegenkomt!

 

Wat komt er aan bod? - Conclusie traject - Integratie in je verdere leven - Jouw bijdrage aan een wakkere wereld

Vincent rond.png

"De masterclass heeft me heel veel helderheid gebracht in wie ik ben
en wat ik wil op een heel diep niveau.

Het is een soort kompas dat je gidst naar wie je echt bent en naar jouw missie. De tools die ik heb meegekregen kan ik gebruiken voor alle zaken die ik dagelijks tegen kom, zowel op zakelijk vlak als in mijn privé leven."

 

VINCENT CROLS | CO-FOUNDER & OWNER VIGOR

fd4db486-e1bf-4c6c-a208-19570e434ca0.JPG

"Van mezelf niet goed genoeg vinden naar vertrouwen in mezelf. Ik heb echt wel iets te vertellen en ik heb echt een bijdrage te leveren. Ik durf mijn passie veel meer in de wereld zetten."
 
"Ik ga me niet meer inhouden!"

 

LIEF WUYTS | DEELNEEMSTER MASTERCLASS '22

IMG_1368.heic

In dit intensieve groepstraject van 9 maanden ervaar je een diepgaande persoonlijke transformatie. 

Je geeft de leiding terug aan je ziel.
Je oordeelt niet meer.
Je neemt ‘dingen’ niet meer persoonlijk.
Je begrijpt wat er speelt, je begrijpt het leven. 
Je bent open voor je Zelf, je Ziel.
Je volgt je verlangen.
Je komt thuis binnenin.
Je weet en voelt wat jouw bijdrage aan de wereld, je missie is.
Je afhankelijkheid transformeert in potentieel.
Je ware natuur heeft alle ruimte.
Je hart opent spontaan.
Je leeft.
Je voelt.

Je floreert.


Je bent…..zoveel meer dan wat je nu denkt.
Je helpt anderen vanuit je pure zijn.
Daar kan de wereld enkel blij mee zijn!

De Masterclass brengt zowel de theoretische achtergrond als de praktische tools tot groei. Tijdens deze masterclass zal jij je bevrijden van je onbewuste overtuigingen die je emoties en gedrag bepalen. Zo zal jij je gezondenheid, je missie, je voelen, je echte zijn weer aan de wereld kunnen geven.

 

Zo zal jij stralen vanuit je Ziel!


Praktisch:

Praktisch

We gaan 9 maanden lang samen op pad zodat je diepgaande transformatie kan integreren in je dagelijks leven.

We starten vrijdag 19/04/24 met de eerste online module en ronden op 02/02/25 af met de twee groepen samen in Green D&A in Heist-op-den-berg.

Er zijn 7 live lesdagen met interactieve Lezingen & SoulOxygen sessies. Deze gaan door in GreenD&A in Heist-op-den-berg van 09:30 -16:30 uur. Er wordt lunch voorzien voor alle deelnemers. Er zijn 2 groepen: 

De live lesdata voor de vrijdag groep zijn: 3/05, 24/05, 21/06, 13/09, 18/10, 15/11 & 13/12/24.

De live lesdagen voor de zondag groep zijn: 05/05, 26/05, 23/06, 15/09, 20/10, 17/11 & 15/12/2024.

SoulOxygen is een en combinatie van geleide meditatie en breathwork die zuurstof geeft aan je Ziel. Je ervaart een diepe overgave, een ongekende ontspanning, die je laat zinken In de diepere lagen van je bewustzijn. Telkens dieper en dieper. Zo diep dat je ziel de ademhaling voelt en wakker wordt. Je diepste Zijn bevrijdt zichzelf, het ego wordt overstegen en je blauwdruk wordt zichtbaar. Met SoulOxygen beadem je dat wat je Ziel hier komt brengen.  Je geeft er je levensadem aan zodat je Ziel de zuurstof krijgt die het nodig heeft om je missie in de wereld te zetten.  

Er zijn ook 7 online Zoom sessies waarin we opvolging voorzien, vragen beantwoorden en dieper ingaan op de materie. Deze staan gepland op dinsdag avonden om 20:00 uur. Afhankelijk van de hoeveelheid vragen zullen deze deze sessie 1 a 1,5 uur duren.  De data van de online sessies zijn: dinsdag 14/05, 04/06, 23/07, 27/08, 01/10, 05/11 & 26/11/2024.

Tijdens de zomervakantie zijn er geen live lesdagen maar trainen we zelfstandig online verder. In deze periode krijg je ook een persoonlijke online coaching sessie (45 min) van me.

We werken in en kleine groep van maximum 15 personen. Er is ook tijdens de sessies ruimte om persoonlijke processen te delen, vragen te stellen of specifieke thema's aan te reiken. 

Je krijgt toegang tot een online leerplatform. Hier vind je per module extra video's, bewustwordingsoefeningen en meditaties. We zullen er ook alle opnames van de live sessies delen zodat je deze kan herbekijken wanneer je dat wenst.  Je kan alle meditaties downloaden. Hier kan je dus ook na het traject mee verder werken. Je hebt 1 jaar lang toegang tot de online academie. 

De kracht van meditatie en het bewust worden dat je erkenning geeft aan wat je voelt en dat je voelt. Zo verdiep je de acceptatie voor jouw leven. Door aanwezig te zijn voor wat zich toont in je leven, manifesteer je de missie van je Ziel. 

De bewustzijnsoefeningen helpen je te kijken achter de sluiers van het ego. Ze geven je de nodige inzichten waardoor jij jezelf beter leert kennen en in de diepte kan accepteren. 

Het momentum van een groep gelijkgestemde zielen heeft een erg positieve invloed op de persoonlijke transformatie van alle individuele deelnemers. Door het gedeelde commitment dat we maken zal je persoonlijke transformatie een flinke duw in de rug  krijgen! 

Bovendien krijg je toegang tot een besloten online community waarin jullie 24/7 met elkaar kunnen verbinden. Hier kunnen jullie terecht om ervaringen te delen, elkaar te steunen en elkaar te inspireren! 

Anita rond.png

“Voor het eerst, sinds heel lang, voel ik weer de verwondering,
een kriebelen, leven, hoop.

 
Nu voel en weet ik dat ik het stuur van mijn leven in handen heb
en dat ik het leven kan scheppen, waarnaar ik zo verlang...”

ANITA HENKENS | DEELNEEMSTER MASTERCLASS '23

Whitagram-Image (2).jpeg

"Dankzij de masterclass begin ik te begrijpen hoe perfect het universum in elkaar zit. Ik kan zien hoe alles wat ik meemaak bijdraagt tot mijn persoonlijke groei & hoe het leven zich organiseert rond het uitpuren van mijn missie."
 
"Ik begrijp nu pas écht hoe mijn buitenwereld me helpt in het dieper begrijpen van mezelf & hoe manifestatie werkt."
 

INDRA COX | DEELNEEMSTER MASTERCLASS '22


Ben jij klaar om te doorbreken wat je tegenhoudt? 
Klaar om een leven te creëren dat écht bij je past? 
Klaar om je missie te leven? 

IMG_1738.HEIC

Een traject vol inzichten, instructies, begrijpen en voelen.

Een traject dat je op je diepste Zielsniveau brengt.

Een traject dat je pure kracht upload!

Concreet: 

- Traject van 9 maanden in een kleine groep (max. 15 personen).

- 7 Live lesdagen in Green D&A te Heist-op-den-berg. 

- 7 Online Q&A's waarin ik all je vragen beantwoord.

- Tal van geleide meditaties + ademwerk (kan je downloaden)

- Een individuele coaching sessie (online - 45 min.)

- Een online academie met video's, bewustzijnsoefeningen, audio's & alle replays (1 jaar lang toegang).

- Een besloten online community met gelijkgestemden. 

- Een werkboek van 175 pagina's. 

Investering: 2997 € (exclusief btw) 

 

Je kan je momenteel niet meer inschrijven voor de masterclass van 2024. Wil je graag op de hoogte gehouden worden over toekomstige trajecten en retraites?

Ik schrijf me in

Benieuwd hoe voorgaande deelnemers
de Masterclass ervaren hebben?

Videos deelnemers
Guy tijdelijke foto.jpg

"Ik hou van Anne haar aanpak omdat ze je op een heel zachte en liefdevolle manier kan zien terwijl ze ook recht naar de kern gaat. Niet te veel bochtjes, niet te veel verbloeming, no nonsens. Ze heeft de gave om blinde vlekken zichtbaar te maken en om die op een juiste manier te benoemen zodat je er ook écht mee verder kan."

 

GUY GEVEART | Energetisch lichaamswerker

fd4db486-e1bf-4c6c-a208-19570e434ca0.JPG

“Anne ziet heel goed hoe de dingen in elkaar zitten. Ze geeft je de inzichten op een heel liefdevolle manier, zonder oordeel. Ze maakt de verbinding tussen het onzichtbare en het zichtbare zonder dat het gaat zweven.

 

Haar trainingen zijn telkens meer verdiepend en verruimend.

Je wordt er altijd maar blijer van; ik word er altijd maar blijer van.” 

Lief Wuyts | Deelneemster Masterclass '22

Vincent rond.png

"De masterclass zorgde ervoor dat ik mijn diepe verlangens heb kunnen zien en deze ben beginnen leven, dat ik mijn beperkte overtuigingen begrijp en weet hoe ik deze kan overkomen. Maar ook hoe ik mijn tegenslagen/trauma’s kan ombuigen in superpowers. 

Mijn business is aan het transformeren en dat is iets waar er veel angst op zat. Maar nu is er heel veel vertrouwen, in mezelf, maar ook in dat alles goed komt, wat er ook gebeurt. 

Ik voelde altijd al dat ik heel graag mensen help, maar die missie is nu nog vele duidelijker geworden, waardoor het ook allemaal terug stroomt."


Vincent Crols | Co-founder & owner Vigor


Veel gestelde vragen:

 • Is dit iets voor mij? En hoe weet ik zeker dat dit werkt?
  Je weet al dat échte verandering van binnenuit komt ... dus hier is jouw kans om om je onbewuste overtuigingen te ontmaskeren en Zelf weer aan het stuur van je leven te komen zitten; in plaats van telkens opnieuw in vicieuze cirkels terecht te komen. Dus als je vooruit wil met je leven, dan is de Essential course iets voor jou! En hoe je weet of het werkt? Wel, in alle eerlijkheid, dat weet je nooit 100% zeker. Het ding is: Ik kan je garanderen wat wij gaan doen echt werkt. Maar het resultaat is natuurlijk ook afhankelijk van wat jij gaat doen. Maar we kunnen je wel de juiste inzichten, tools en vragen geven, zodat jij de juiste richting uitgaat en je volle potentieel kan bevrijden. In combinatie met de Live Q&A's en de community waar je altijd terecht kan heb je alles wat je nodig hebt en jezelf maximaal te ontplooien. Je zal merken dat de vragen van andere deelnemers ook voor jou toepasselijk zijn. Zo krijg je inzichten waar je zelf nooit opgekomen was. Dit is de magie van groepscaching! Ben je benieuwd hoe eerdere deelnemers dit traject ervaren hebben? "Ik stond eerst wat twijfelachtig tegenover een online traject maar het bevalt me zo. Ik heb veel aan de woorden en meditaties. Het maakt veel in me los. Het is zo’n zalig gevoel om dieper te kunnen voelen. Ik zit compleet vast in mijn privé situatie maar de eerste stap naar verandering is nu gezet. Eindelijk durf ik het…" - Katrien Torfs "Eindelijk lijkt er iets opengebroken te zijn naar dat bewustzijn. Dat zien, ervaren en voelen van die diepere Essentie in ons, een eindeloos veld van Liefde, van Vrijheid,… Zo dankbaar Anne, voor jouw wegwijzers, voor je begeleiding hierin, je geduld, ... voor zoveel dat je hebt doorgegeven." - Martine Vermandel “Een gevoel van eindelijk de 'clou van het verhaal' te beginnen snappen, waar het telkens in vastloopt, die vicieuze cirkel, met die sleutels die je aanreikt, Anne. Goh, ...ongelofelijk kostbaar.” - Marie-Anne Verschraege "Bewustwording en gedachten transformeren is een grote stap in het helingsproces dat gefaciliteerd wordt door dit mooie traject. Het biedt heling en verlossing van de beperkte denkkaders, filters en mechanismen van ons denken. Ik wens jullie te bedanken voor dit prachtige traject. Een dikke aanrader!" - Sigrid Van Tassel "Ik heb dankzij de cursus geleerd dat ik aan mezelf moet denken. Het is zo fantastisch om naar mijn plekje vanbinnen te gaan en mezelf daar terug te vinden. Ik heb geleerd terug naar mezelf te gaan en te zien hoe geweldig ik ben. Ik ben eindelijk thuis 🏡" - Suzanne "Ik zit op dit moment in een groot transformatieproces. Ik voelde me heel slecht in mijn vel en zag door het bos de bomen niet meer. Ik kwam Anne tegen op het juiste moment. Heb veel aan haar begeleiding en de cursus! Er is op korte tijd zoveel veranderd en ruimte vrijgekomen! Ik ben klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. En daar ben ik heel dankbaar voor!" - Katrien Torfs
 • Wanneer start de cursus? Wanneer zijn de live calls? En hoe gaat het praktisch in zijn werk?
  De Essential course is een combinatie van video's, bewustzijnsoefeningen, meditaties en ademwerk. We starten op 21/10/2023 en ronden af met de laatste Live Q&A op 31/01/2024. Gedurende die periode krijg je elke zaterdag een mailtje met de nieuwe content van die week. Je kiest helemaal zelf waar en wanneer je hiermee aan de slag gaat. In totaal krijg je 17 audio's met geleide meditaties en ademwerk. Deze kan je allemaal downloaden zodat je er de rest van je leven mee verder kan werken. In totaal krijg je meer dan 4 uur video materiaal dat wordt aangevuld met de opnames van de Live Q&A's. Ook na de drie maanden waarin we samen op pad gaan behoud je toegang tot alle online materie en replays. Dit tot 21/10/2024. Ruim voldoende tijd om alles nog eens te herhalen of te verdiepen als je dat wenst.
 • Wat als ik er niet bij kan zijn op live Q&A's?
  De online live Q&A's zijn een erg waardevol onderdeel van dit groepstraject, maar uiteraard kan het gebeuren dat je er een keertje niet bij kan zijn. Je kan je vragen op voorhand insturen. De replays worden bovendien gepost in de online academie, zodat je deze kan herbekijken als je dat wenst. Je mist dus niks als je er niet bij kan zijn!
 • Hoe lang behoud ik toegang tot de online academie?
  1 jaar lang. Je kan bovendien alle meditaties downloaden zodat je er ook nadien mee verder kan werken.
 • Moet ik voorkennis hebben?
  Neen, er is geen voorkennis nodig. Deze 'Essential course' geeft je alle essentiële tools om echt aan de slag te gaan en een leven te creëren dat écht bij je past. Wat heb je wel nodig? - Het verlangen om te groeien en je volle potentieel te bevrijden. - Een open geest, nieuwsgierigheid en commitment. - Een bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven. Iedereen kan dit. En als je dit leest wil dat zeggen dat je hoger Zijn op zoek is naar plek waar jij kan thuiskomen bij jeZelf en jeZelf ten volle kan ontplooien!
 • Wat is het verschil tussen 'de Essential course' & 'de Masterclass'?
  In de Essential course ‘Your Soul has a plan’ is een online traject waarin je je bewust wordt van het plan van je Ziel. Je leert je gedachten, je emoties en de gidsing van je Ziel begrijpen. Dit is het basis traject van de Anne Nieuwejaers Academie waar je zelf intensief mee aan de slag kan. Het traject duurt ongeveer 3 maanden. Gedurende die tijd verschijn ik drie keer online voor een Live Q&A waarin ik al je vragen beantwoord. De Masterclass ‘Live your Soul’s mission’ is een traject van 9 maanden waarin je ook begeleid wordt tijdens live lesdagen. In dit groepstraject diepen we ons in de materie zodat jij ten volle je missie kan leven. Dit traject volg je deels online en deel live. De live lesdagen gaan door in Itegem. De Essential course vormt een stevige basis voor iedereen die interesse heeft in de masterclass. Voor meer info over het Masterclass traject: https://www.anne-nieuwejaers.com/mc-23-lp-nieuwsbrief
 • Ik heb al heel wat zelfwerk gedaan. Ik ben zelf coach, psycholoog, leraar, ... Zal ik hier nog iets aan hebben?
  Deze cursus reikt tot ver voorbij het fysiek-emotionele lichaam en gaat dus verder dan de meeste spirituele- een/of coaching-modellen. Er is altijd mogelijkheid tot groei. Iedereen heeft facetten in zijn of haar leven waar het niet ten volle stroomt. Er is altijd een diepere laag van jezelf die zichtbaar wil worden. Deze cursus is zodanig opgebouwd dat iedereen er vanuit zijn of haar niveau diepgaande transformatie mee kan integreren. Je kan geen transformatie faciliteren in anderen die je zelf niet voor leeft. Dus ben je coach, psycholoog of leraar? Dan is dit een ideaal traject om ook zelf te blijven evolueren en de transformatie die je voor anderen wil faciliteren voor te leven!
 • Hoeveel tijd heb ik nodig?
  Je krijgt wekelijks een mailtje met toegang tot nieuwe content. Je hebt naar schatting een dik uur per week nodig om door deze extra materie te gaan en de oefeningen te maken. Weet dat dit traject een erg waardevolle tijdsinvestering in jezelf is. Door dit traject te volgen zal je meer tijd en ruimte gaan ervaren. Dit is echte zelfzorg!
 • Kan ik me ook individueel laten coachen? Is dit inbegrepen in het inschrijvingsgeld?
  Individuele coaching is niet inbegrepen in dit traject. Je kan met al je vragen terecht in de facebookgroep of in de live Q&A's. Heb je daarnaast graag persoonlijke begeleiding? Dan kan je deze altijd apart bij boeken aan het standaardtarief voor individuele sessies. Meer info op: https://www.anne-nieuwejaers.com/personal-breaktrough
 • Ik wil heel graag meedoen, maar ik vind het spannend.
  Het is heel normaal dat je deze investering spannend vindt! Je persoonlijke transformatieproces start namelijk op het moment dat je je inschrijft. Wanneer je je inschrijft zet je de eerste stap naar de nieuwe versie van jezelf! Een nieuwe versie van jezelf die: - zich niet meer klein houdt. - zichzelf waardevol genoeg vindt om te groeien en in zichzelf durft te investeren. - gehoor geeft aan het verlangen om enkel het beste van zichzelf aan de wereld te geven. Heel logisch dat daar wat weerstand op zit, dat is onderdeel van het groeiproces. Wanneer je deze stap zet zal je leven voor goed veranderen. En wat is dat waard voor jou?
FAQ

AARZEL DAN NIET OM ME TE CONTACTEREN

 

Heb je nog vragen? 

bottom of page