top of page

Intensieve individuele sessies

RV-AnneNieuwejaers-040.jpg

Your
Personal
Breaktrough.

INTENSIEVE INDIVIDUELE SESSIES

 

Heb je een specifieke vraag of loop je vast?

Tijdens de individuele sessies krijg je een intense vorm van begeleiding. We nemen de tijd om te zoeken naar waar jij op dat moment het meest kan in groeien, het meeste nood aan hebt. Want we gaan de diepte in!

Dat wat in de weg zit om jezelf te ontdekken, te zijn en te voelen wordt blootgelegd. Archeologie van je diepste zijn.

Je innerlijke kind krijgt erkenning. Dat wat je niet zag (je blind spots) wordt in het licht gezet waardoor jij je vrijer en lichter voelt! Wie anders dan jij zelf kan dit doen?

Hier werk ik graag met de 3 belangrijke peilers.

Meditatie- en voelmomenten, adem en bewustzijnstraining.

Dat wat nodig is krijgt tijd en ruimte. Hierdoor zak je dieper in jezelf. Je krijgt steeds meer voeling. Ik volg daarin je ritme en stretch je voldoende om je spirit meer te laten doorschijnen in je leven en steeds meer in verbinding te komen met je hart, met wie je echt bent, met wat je echt wil. Jij groeit!

roel7.jpg

Mensen vragen me vaak waar ik mijn begeleiding vind om zo in mijn missie en leven te staan. Gedurende de laatste 25 jaar heb ik geleerd van zoveel begeleiders, coaches en schitterende healers.

Het werken met Anne in het laatste jaar heeft me geraakt tot in de diepste essentie. Ze hielp me diepliggende traumas en programmaties te helen en een vrijheid in mezelf te vinden, die ik tot daarvoor maar zelden ervaren had. Werken met haar heeft alle aspecten van mijn leven geraakt en de deuren geopend naar een nieuwe toekomst. 

Anne is een meester in het begeleiden naar die meest stralende versie van jezelf en belichaamt haar teachings ten volle. Ik maakte deze diepe reis met haar en blijf van haar leren. Ik raad deze training van haar ten zeerste aan. Life-changing!

Roel Crabbe | Shamanic teacher & oprichter Anam Cara centrum. 

f688f8f3-49f8-45ce-9e73-20f16bb16598.JPG

Dankjewel Anne. Deze intensieve training ga ik zeker aanbevelen ! 
Ik ervaar na deze sessie meer kracht en bewustzijn en ook vooral 'Zin' om de systemen die ik nog vasthoud achter te laten. Ze horen bij mijn verleden .

Het feit dat je gedurende 3 uur liefdevol en persoonlijk coacht geeft een enorme rust en ontspanning. Er is geen tijdsdruk; er is ruimte om te Zijn in al zijn facetten: De kwetsbaarheid, het verdriet, de diepe pijn kan erkend en doorvoeld worden.

De sessie heeft me vrijheid gegeven om te kiezen voor mijn Zijn en ik kies nu om  mijn blauwdruk te voeden elke dag weer. Het aangeleerd gedrag is bewuster en dus kan ik die voelen en daarin zakken en dieper ontspannen.

Heel veel liefs en dank,
Florianne

Een individuele sessie kan in de praktijk of online. 

Een sessie duurt minstens 2 uur. 

Prijs: 2 uur - 200 €| 3 uur - 300 €

Je kan een afspraak maken via onderstaand contact formulier. 

 

Maak een afspraak.

Bedankt voor je bericht, ik kom gauw bij je terug.

bottom of page