top of page

New Year, New Me.

In dit intensieve groepstraject van 9 maanden ervaar je een diepgaande persoonlijke transformatie. 

Je geeft de leiding terug aan je ziel.
Je oordeelt niet meer.
Je neemt ‘dingen’ niet meer persoonlijk.
Je begrijpt wat er speelt, je begrijpt het leven. 
Je bent open voor je Zelf, je Ziel.
Je volgt je verlangen.
Je komt thuis binnenin.
Je weet en voelt wat jouw bijdrage aan de wereld, je missie is.
Je afhankelijkheid transformeert in potentieel.
Je ware natuur heeft alle ruimte.
Je hart opent spontaan.
Je leeft.
Je voelt.


Je bent…..zoveel meer dan wat je nu denkt.
Je helpt anderen vanuit je pure zijn.
Daar kan de wereld enkel blij mee zijn!

Living your Soul's mission,  
The Masterclass. 

De wereld heeft jouw missie nodig.

ANA Portret teachable.jpg

Ben jij klaar om te doorbreken wat je tegenhoudt en jouw missie te leven?

 

Of je een coach bent, een trainer, psycholoog, ouder, leraar of wat dan ook, de masterclass zal niet enkel jou helpen maar ook iedereen die je tegenkomt!

De Masterclass brengt zowel de theoretische achtergrond als de praktische tools tot groei. Tijdens deze masterclass zal jij je bevrijden van je onbewuste overtuigingen die je emoties en gedrag bepalen. Zo zal jij je gezondenheid, je missie, je voelen, je echte zijn weer aan de wereld kunnen geven. Zo zal jij stralen vanuit je Ziel. Zo zal jij de inspiratie vanuit je bron weer toelaten en aan de wereld kunnen geven.

Je beperkte zelf, je beveiliging kennen is de basis tot groei. Helderheid en zuiverheid volgen automatisch. Je ware zelf kennen is liefde, van daaruit geven en creëren in de wereld is het ultieme doel van het leven. 

Je bron is niet buiten of boven jou maar diep in je.
Je bent niet afgesneden van het universum, je bent er een deel van. 
Enkel als je niet verbonden bent voel je spanning, dat is je gids!
Je bron is er altijd en overal!

Alles is er al. Dat laat jij resoneren in jezelf. Zo kom je bij jouw missie, je blauwdruk en je diepste zijn. Dat is vrijheid.  Je kan niet meer anders dan jouw zijn te geven aan de wereld. Je leeft het! Je straalt het uit! Vrijheid ligt niet in een ervaring in de buitenwereld. Vrijheid is enkel mogelijk als een gevoel binnen in jou. Je leven zal optimaliseren zodat je het maximale haalt uit de energie die je spendeert. Je staat bewuster in je missie met het maximale resultaat. De eerste stap van manifestatie is voelen.

Een traject vol inzichten, instructies, begrijpen en voelen. Een traject dat je pure kracht 'upload'. Dat je op je diepste zielsniveau brengt zodat je één wordt met je bron, je blauwdruk en je missie. 

fd4db486-e1bf-4c6c-a208-19570e434ca0.JPG

Dankzij de Masterclass kan ik dankbaar zijn voor alles wat zich getoond heeft in mijn leven. De puzzelstukjes vielen in elkaar en opeens zag ik hoe die onbewuste overtuigingen in heel mijn leven verweven zaten, hoe dat alles bepaald heeft wie ik nu ben. 

 

Ook heel het gevoel errond is veranderd: Van mezelf niet goed genoeg vinden naar vertrouwen in mezelf. Ik heb echt wel iets te vertellen en ik heb echt een bijdrage te leveren. Ik durf mijn passie veel meer in de wereld zetten. Ik ga me niet meer inhouden.

Lief Wuyts

De masterclass was een enorme verrijking. Stap voor stap kregen we als groep meer inzichten waardoor het veel duidelijker werd wat er allemaal speelt in ons leven. 

 

Het grootste cadeau dat ik gekregen heb, is te ervaren wat zelfrespect is. Vroeger had ik al wel eens omschreven wat dit voor mij betekende. Maar door er dieper in te gaan via de ademhaling en de meditaties heb ik dat veel meer gevoeld. Ik heb het gevoel me eigen gemaakt. Als ik nu communiceer vanuit dat zelfrespect, resulteert dit in vreugde, voldoening, geluk en dat is zó anders dan te spreken vanuit angst. 

 

Door op een andere manier te communiceren, laat ik minder toe dat anderen bepalen hoe ik mij voel. Ik ontvlucht “moeilijke” situaties niet meer. Dit maakt dat ik veel krachtiger in t leven sta omdat anderen niet met mijn energie gaan lopen. Daardoor kan er ook meer levensenergie stromen. 

 

En dit straal je ook uit op je omgeving en je krijgt ook positieve commentaar zonder dat de omgeving echt kan duiden wat er eigenlijk veranderd is. Ik kreeg ooit al de opmerking: wat is er met jou aan de hand? Je lijkt wel verliefd. Misschien is het die liefde voor mezelf die zich ook toont.

Veerle Lembrechts

Whitagram-Image (2).jpeg

Dankzij de masterclass begin ik te begrijpen hoe perfect het universum in elkaar zit. Ik kan zien hoe alles wat ik meemaak bijdraagt tot mijn persoonlijke groei & hoe het leven zich organiseert rond het uitpuren van mijn missie.  

 

Ik begrijp nu pas écht hoe mijn buitenwereld me helpt in het dieper begrijpen van mezelf, ik begrijp nu pas écht hoe manifestatie werkt, ik begrijp nu pas écht hoe mijn hoger zijn me continu gidst naar mijn grootste potentieel. 

 

Als ik kijk door de ogen van mijn ware zelf, dan zie ik enkel perfectie. Dan heb ik geen oordeel, dan is er geen lijden, dan is er geen strijd. Dan leef ik in absolute bewondering voor de schoonheid van het leven in al zijn gedaantes. Dan ben ik diep dankbaar dat ik er een deel van ben en mag bijdragen aan de expansie van het groter geheel. 

Helderheid, heelheid, eenheid, vreugde, vrijheid, vervulling....

voor minder ga ik niet meer. Hoe zalig is dat!

Dankjewel Anne, om op dit diepe niveau les te geven.

Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn. 

Indra Cox

Praktisch.

We gaan 9 maanden lang samen op pad zodat je diepgaande transformatie kan integreren. 

We werken momenteel de details uit en zullen deze pagina binnenkort updaten. 

 

Wat weten we al? 

 

  • We werken in en kleine groep van maximum 15 personen. 

  • 9 maanden: Van april 2023 tot december 2023.

  • Er zijn 6 live lesdagen met Lezingen & SoulOxigen sessies. 

  • De live lesdagen gaan door op zondag van 09:30-16:30 uur. 

  • Data: 30/04, 28/05, 25/06, 17/09, 22/10, 19/11 & 17/12/2023.

  • Deze gaan door in GreenD&A in Heist-op-den-berg.

  • Je krijgt een persoonlijke online coaching sessie van 45 min.

  • Je krijgt toegang tot een online leerplatform met video's,              opdrachten, meditaties & replays van de live sessies. 

  • Er zijn ook 6 online Zoom sessies waarin we opvolging voorzien, vragen beantwoorden en dieper ingaan op de materie. (data nog te bepalen)

Heb je interesse? Zet je dan nu op de VIP-lijst zodat we je iets kunnen laten weten wanneer alle details bekend zijn. Bovendien krijg je als VIP de kans om je in te schrijven met een erg mooie korting en een waardevolle bonus. 

bottom of page