top of page

Your Soul has a plan.

THE ESSENTIAL COURSE

ANA Pink sky hor.jpg

Kom thuis bij jezelf
& leef je kracht. 

Hoe zou het zijn om echt helemaal jezelf te zijn? 

Zonder jezelf aan te passen,

zonder jezelf in te houden,

zonder jezelf te verliezen? 

 

Hoe zou het zijn om te leven op een manier

waar je energie van krijgt? 

Puur, ontspannen en vreugdevol.

Vanuit je natuurlijke kracht. 

 

Hoe zou het zijn om vol zelfvertrouwen

jouw unieke pad te bewandelen? 

 

Om keuzes te maken die echt bij je passen? 

Vanuit je diepste zelfwaarde, je authentieke zijn.

 

Dat is hoe je het leven ervaart wanneer je echt bezield leeft.

Want je Ziel heeft een plan. 

 

En wanneer je de blokkades aanpakt die deze innerlijke kracht blokkeren, dan stroomt het vanzelf in je leven. 

KATRIEN TORFS

"Ik stond eerst wat twijfelachtig tegenover een online traject maar het bevalt me zo. Ik heb veel aan de woorden en meditaties. Het maakt veel in me los. Het is zo’n zalig gevoel om dieper te kunnen voelen. Ik zit compleet vast in mijn privé situatie maar de eerste stap naar verandering is nu gezet. Eindelijk durf ik het…"

RV-AnneNieuwejaers-105_edited.jpg

Van het gevoel dat je iets mist...

Je bent niet helemaal tevreden met hoe je leven eruitziet en waar het naartoe gaat. Maar je weet niet goed hoe je van richting moet veranderen. 

 

Er lijkt iets niet te kloppen, het stroomt niet altijd, je put je uit. 

Je blijft toch maar hard werken... 

 

Je voelt dat er meer in zit.

Je hebt al van alles uitgeprobeerd, maar het heeft weinig impact.

 

Je begrijpt niet helemaal wat ervoor zorgt dat je vastloopt.

Je kan er je vinger niet op leggen. 

...naar innerlijke rust. 
verbinding met jezelf
& authentieke kracht.

Je kent jezelf en je begrijpt hoe het leven werkt. Je hebt je onbewuste patronen ontmaskerd waardoor je zelf weer aan het stuur van je leven zit.  

 

Je ervaart rust in je hoofd, meer vreugde en vitaliteit. 

De puzzelstukjes vallen in elkaar. 

Er opent een wereld aan mogelijkheden. 

 

Je begrijpt de kracht van je verlangens, 

je durft keuzes te maken die echt bij je passen. 

Je hebt een diep vertrouwen in jezelf. 

Je staat in je kracht. 

Anne Teacher_edited.jpg

Curriculum.

Module 1:
Verander je gedachten,
verander je leven.
 

 

Je onbewuste overtuigingen verstoren je intuïtie en blokkeren de weg voor je authentieke zijn dat wilt doorstralen in je leven. Ze maken je onrustig, putten je uit en zorgen ervoor dat je je niet kan ontspannen in wie je werkelijk bent. Geen wonder dus dat je soms het gevoel hebt dat je de koers van je leven niet kan bepalen. 

 

Om te resetten is het belangrijk dat we onze onbewuste gedachten leren ontmaskeren. Eigenlijk is het erg eenvoudig: Wat je denkt bepaalt wat je voelt en wat je voelt bepaalt wat je aantrekt. Pas wanneer je dit mechanisme echt helemaal begrijpt en doorvoelt kan je leven echt diepgaand transformeren. En dat is exact wat we gaan doen in deze module!

Module 2: 
Kom weer aan het stuur
van je leven te zitten. 

 

 

In deze module ontdek je hoe het komt dat je soms lijkt vast te lopen in je leven en vind je verklaringen voor alles waar je tot nu toe mee worstelde. We gaan op zoek naar de oorsprong van je onbewuste overtuigingen en programmaties zodat we ze bij de wortels kunnen aanpakken. We duiken dus even terug in het verleden zodat we je trauma's en beveiligingsmechanismen kunnen transformeren. 

 

Je leert hoe je zelf erkenning kan geven aan oude pijn zodat je niet langer afhankelijk blijft van de erkenning van anderen. Je zal onmiddelijk een ongekende rust en vrijheid ervaren wanneer je deze inzichten en tools toepast. Ze zorgen ervoor dat je meer en meer loskomt van je automatische piloot en zelf weer aan het stuur van je leven komt te zitten. Je wordt minder afhankelijk van de buitenwereld, en je leeft meer vanuit je authentieke kracht

Module 3:
Bevrijd je authentieke kracht.
 

 

Je ziel heeft een plan en gidst je continu naar meer rust, vreugde, vrijheid en vervulling. In deze module toon ik je hoe dat gidsingsysteem werkt en geef ik je een roadmap die je de weg toont naar je diepste Zelf. Na deze module zal je nooit meer hetzelfde kijken naar het leven. De puzzelstukjes vallen in elkaar. Je vindt antwoorden op de grote levensvragen waar je mee worstelde. Je maakt een diepgaande shift in perceptie waardoor je je gedragen voelt door het groter geheel. Je ervaart een diep vertrouwen in het bewandelen van jouw unieke levenspad. 

 

Je wordt wie je werkelijk bent!

WINNI DE HAES | FOUNDER WINSIDEOUT

"Anne brengt je door eenvoudige oefeningen naar jouw eigen kern, waardoor je ruimte creëert om te kunnen groeien naar je hoogste potentieel."

"Een absolute aanrader voor wie vooruit wil en zichzelf optimaal wil ontplooien  en transformeren."

Winni de haes.png

Praktisch.

ANA Portret teachable.jpg

In dit online traject geef ik je alle essentiële inzichten en tools die je nodig hebt om je innerlijke kracht te bevrijden.

 • Het traject bestaat uit 3 modules die bestaan uit video's, schrijfopdrachten, meditaties en breathwork.  

 • Je kan alle meditaties downloaden zodat je er ook na de cursus verder mee kan werken. 

 • De groep-sessie loopt van 21/10/23 tot 31/01/24. 

 • Je krijgt 1 jaar toegang tot de materie. Je kan alles dus op eigen tempo herbekijken als je dat wenst. 

Ik geloof dat we meer dan ooit nood hebben aan mensen die hun authentieke Zelf in de wereld durven zetten en daarom heb ik besloten om 1 x per jaar de deuren te openen aan een sterk verminderde prijs. Dat wil zeggen dat je je tot 20 oktober kan inschrijven met een mooie korting en heel wat extra's:

 • Toegang tot een besloten FB-groep met gelijkgestemden.

 • 3 Live online Q&A's waarin ik al je vragen beantwoord. Deze Zoom-sessies gaan door op 22/11, 12/12 en 31/01. Telkens van 20:00 tot 21:30 u.

 • 160€ korting op het inschrijvingsgeld : 220€ i.p.v. 380 €.

JE KAN JE MOMENTEEL NIET MEER INSCHRIJVEN VOOR DEZE GROEPSEDITIE

Praktish
 • Is dit iets voor mij? En hoe weet ik zeker dat dit werkt?
  Je weet al dat échte verandering van binnenuit komt ... dus hier is jouw kans om om je onbewuste overtuigingen te ontmaskeren en Zelf weer aan het stuur van je leven te komen zitten; in plaats van telkens opnieuw in vicieuze cirkels terecht te komen. Dus als je vooruit wil met je leven, dan is de Essential course iets voor jou! En hoe je weet of het werkt? Wel, in alle eerlijkheid, dat weet je nooit 100% zeker. Het ding is: Ik kan je garanderen wat wij gaan doen echt werkt. Maar het resultaat is natuurlijk ook afhankelijk van wat jij gaat doen. Maar we kunnen je wel de juiste inzichten, tools en vragen geven, zodat jij de juiste richting uitgaat en je volle potentieel kan bevrijden. In combinatie met de Live Q&A's en de community waar je altijd terecht kan heb je alles wat je nodig hebt en jezelf maximaal te ontplooien. Je zal merken dat de vragen van andere deelnemers ook voor jou toepasselijk zijn. Zo krijg je inzichten waar je zelf nooit opgekomen was. Dit is de magie van groepscaching! Ben je benieuwd hoe eerdere deelnemers dit traject ervaren hebben? "Ik stond eerst wat twijfelachtig tegenover een online traject maar het bevalt me zo. Ik heb veel aan de woorden en meditaties. Het maakt veel in me los. Het is zo’n zalig gevoel om dieper te kunnen voelen. Ik zit compleet vast in mijn privé situatie maar de eerste stap naar verandering is nu gezet. Eindelijk durf ik het…" - Katrien Torfs "Eindelijk lijkt er iets opengebroken te zijn naar dat bewustzijn. Dat zien, ervaren en voelen van die diepere Essentie in ons, een eindeloos veld van Liefde, van Vrijheid,… Zo dankbaar Anne, voor jouw wegwijzers, voor je begeleiding hierin, je geduld, ... voor zoveel dat je hebt doorgegeven." - Martine Vermandel “Een gevoel van eindelijk de 'clou van het verhaal' te beginnen snappen, waar het telkens in vastloopt, die vicieuze cirkel, met die sleutels die je aanreikt, Anne. Goh, ...ongelofelijk kostbaar.” - Marie-Anne Verschraege "Bewustwording en gedachten transformeren is een grote stap in het helingsproces dat gefaciliteerd wordt door dit mooie traject. Het biedt heling en verlossing van de beperkte denkkaders, filters en mechanismen van ons denken. Ik wens jullie te bedanken voor dit prachtige traject. Een dikke aanrader!" - Sigrid Van Tassel "Ik heb dankzij de cursus geleerd dat ik aan mezelf moet denken. Het is zo fantastisch om naar mijn plekje vanbinnen te gaan en mezelf daar terug te vinden. Ik heb geleerd terug naar mezelf te gaan en te zien hoe geweldig ik ben. Ik ben eindelijk thuis 🏡" - Suzanne "Ik zit op dit moment in een groot transformatieproces. Ik voelde me heel slecht in mijn vel en zag door het bos de bomen niet meer. Ik kwam Anne tegen op het juiste moment. Heb veel aan haar begeleiding en de cursus! Er is op korte tijd zoveel veranderd en ruimte vrijgekomen! Ik ben klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. En daar ben ik heel dankbaar voor!" - Katrien Torfs
 • Wanneer start de cursus? Wanneer zijn de live calls? En hoe gaat het praktisch in zijn werk?
  De Essential course is een combinatie van video's, bewustzijnsoefeningen, meditaties en ademwerk. We starten op 21/10/2023 en ronden af met de laatste Live Q&A op 31/01/2024. Gedurende die periode krijg je elke zaterdag een mailtje met de nieuwe content van die week. Je kiest helemaal zelf waar en wanneer je hiermee aan de slag gaat. In totaal krijg je 17 audio's met geleide meditaties en ademwerk. Deze kan je allemaal downloaden zodat je er de rest van je leven mee verder kan werken. In totaal krijg je meer dan 4 uur video materiaal dat wordt aangevuld met de opnames van de Live Q&A's. Ook na de drie maanden waarin we samen op pad gaan behoud je toegang tot alle online materie en replays. Dit tot 21/10/2024. Ruim voldoende tijd om alles nog eens te herhalen of te verdiepen als je dat wenst.
 • Wat als ik er niet bij kan zijn op live Q&A's?
  De online live Q&A's zijn een erg waardevol onderdeel van dit groepstraject, maar uiteraard kan het gebeuren dat je er een keertje niet bij kan zijn. Je kan je vragen op voorhand insturen. De replays worden bovendien gepost in de online academie, zodat je deze kan herbekijken als je dat wenst. Je mist dus niks als je er niet bij kan zijn!
 • Hoe lang behoud ik toegang tot de online academie?
  1 jaar lang. Je kan bovendien alle meditaties downloaden zodat je er ook nadien mee verder kan werken.
 • Moet ik voorkennis hebben?
  Neen, er is geen voorkennis nodig. Deze 'Essential course' geeft je alle essentiële tools om echt aan de slag te gaan en een leven te creëren dat écht bij je past. Wat heb je wel nodig? - Het verlangen om te groeien en je volle potentieel te bevrijden. - Een open geest, nieuwsgierigheid en commitment. - Een bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven. Iedereen kan dit. En als je dit leest wil dat zeggen dat je hoger Zijn op zoek is naar plek waar jij kan thuiskomen bij jeZelf en jeZelf ten volle kan ontplooien!
 • Wat is het verschil tussen 'de Essential course' & 'de Masterclass'?
  In de Essential course ‘Your Soul has a plan’ is een online traject waarin je je bewust wordt van het plan van je Ziel. Je leert je gedachten, je emoties en de gidsing van je Ziel begrijpen. Dit is het basis traject van de Anne Nieuwejaers Academie waar je zelf intensief mee aan de slag kan. Het traject duurt ongeveer 3 maanden. Gedurende die tijd verschijn ik drie keer online voor een Live Q&A waarin ik al je vragen beantwoord. De Masterclass ‘Live your Soul’s mission’ is een traject van 9 maanden waarin je ook begeleid wordt tijdens live lesdagen. In dit groepstraject diepen we ons in de materie zodat jij ten volle je missie kan leven. Dit traject volg je deels online en deel live. De live lesdagen gaan door in Itegem. De Essential course vormt een stevige basis voor iedereen die interesse heeft in de masterclass. Voor meer info over het Masterclass traject: https://www.anne-nieuwejaers.com/mc-23-lp-nieuwsbrief
 • Ik heb al heel wat zelfwerk gedaan. Ik ben zelf coach, psycholoog, leraar, ... Zal ik hier nog iets aan hebben?
  Deze cursus reikt tot ver voorbij het fysiek-emotionele lichaam en gaat dus verder dan de meeste spirituele- een/of coaching-modellen. Er is altijd mogelijkheid tot groei. Iedereen heeft facetten in zijn of haar leven waar het niet ten volle stroomt. Er is altijd een diepere laag van jezelf die zichtbaar wil worden. Deze cursus is zodanig opgebouwd dat iedereen er vanuit zijn of haar niveau diepgaande transformatie mee kan integreren. Je kan geen transformatie faciliteren in anderen die je zelf niet voor leeft. Dus ben je coach, psycholoog of leraar? Dan is dit een ideaal traject om ook zelf te blijven evolueren en de transformatie die je voor anderen wil faciliteren voor te leven!
 • Hoeveel tijd heb ik nodig?
  Je krijgt wekelijks een mailtje met toegang tot nieuwe content. Je hebt naar schatting een dik uur per week nodig om door deze extra materie te gaan en de oefeningen te maken. Weet dat dit traject een erg waardevolle tijdsinvestering in jezelf is. Door dit traject te volgen zal je meer tijd en ruimte gaan ervaren. Dit is echte zelfzorg!
 • Kan ik me ook individueel laten coachen? Is dit inbegrepen in het inschrijvingsgeld?
  Individuele coaching is niet inbegrepen in dit traject. Je kan met al je vragen terecht in de facebookgroep of in de live Q&A's. Heb je daarnaast graag persoonlijke begeleiding? Dan kan je deze altijd apart bij boeken aan het standaardtarief voor individuele sessies. Meer info op: https://www.anne-nieuwejaers.com/personal-breaktrough
 • Ik wil heel graag meedoen, maar ik vind het spannend.
  Het is heel normaal dat je deze investering spannend vindt! Je persoonlijke transformatieproces start namelijk op het moment dat je je inschrijft. Wanneer je je inschrijft zet je de eerste stap naar de nieuwe versie van jezelf! Een nieuwe versie van jezelf die: - zich niet meer klein houdt. - zichzelf waardevol genoeg vindt om te groeien en in zichzelf durft te investeren. - gehoor geeft aan het verlangen om enkel het beste van zichzelf aan de wereld te geven. Heel logisch dat daar wat weerstand op zit, dat is onderdeel van het groeiproces. Wanneer je deze stap zet zal je leven voor goed veranderen. En wat is dat waard voor jou?

Meest gestelde vragen:

faq

"Het traject is voor mij een bijzonder verrijkende ervaring. 

Een andere visie dan ik tot dan toe had geleerd;

een bevrijding ook van al het eindeloze analyseren en psychologiseren;

een nieuwe basis om anders in het leven te staan. 

Ik heb eindelijk contact te leren maken met mijn diepere gevoelens, met mijn Diepere Essentie. Ik heb liefde, vreugde, dankbaarheid IN mezelf leren ervaren, los van de buitenwereld.

 

Wat ik zo een wezenlijke ommekeer heb ervaren."

DEELNEEMSTER 2022

bottom of page